Skip to content

HondenSUP Kievitsbuurt

Ben jij al vaker wezen suppen samen met jouw hond, en vindt je het leuk met meerdere ervaren hondenSuppers de Kievitsbuurt te verkennen. dan is deze dag wat voor jou.

Onder begeleiding van IkSup HondenSUP organiseren wij deze Suptour in een stuk van het Loosdrechts Plassengebied waar nog van oorsprong legakkers bevinden.

Dit zijn restanten uit de tijd dat in het gebied nog op grote schaal veen werd gewonnen. Op de legakkers werd het opgebaggerde veen uitgespreid zodat het kon indrogen tot turf. Door wind en golfslag zijn veel legakkers verdwenen en ontstonden uiteindelijk grote open plassen. De nog resterende legakkers vormen eilandjes waar wij tussen door zullen varen.

Hoe ziet deze dag eruit?

We verzamelen op de Scheendijk (Breukelen) waar we eerst een aangelijnde wandeling, van ongeveer 1 uur zullen maken. Na de wandeling zullen wij lunchen bij cafe de Eerste Aanleg. Na de lunch starten we met de  honden-Sup tocht. Na afloop is het mogelijk om op eigen kosten nog wat te drinken op het terras.

  • Maximaal 1 hond per deelnemer!
  • Minimum 6 deelnemers, maximum 10 deelnemers.
  • Enige ervaring met Suppen zowel hond als baas verplicht.

HondenSUP Kievitsbuurt

65,-/p.p.

Datum: 22 augustus 2020

Tijd: 10.45 tot +/- 16.00 uur
Korte wandeling
Professionele begeleiding
Lunch
×

Hi!

Klik hier onder op mijn naam om direct in contact met ons te komen via WhatsApp. Ik ben dagelijks bezig met groepen en activiteiten, dus het kan soms even duren voordat ik reageer.

× Kan ik je helpen?