Skip to content

Ardennen wandel en sup weekend

Ardennen wandel/SUP weekend

Last minute prijs €275,- p.p. (van plaats €325,- p.p.)

Datum: 9, 10 en 11 juni 2023

Wandel en sup activiteiten
Ontbijt, lunch en diner
Overnachting op camping
Slaaptent
Professionele begeleiding
Slaapmatje en slaapzak

Genieten van de ruige natuur in de Ardennen! En dit vanaf land maar ook vanaf het water. Dit weekend vindt plaats in Natuurpark ‘Les 2 Ourthes’.

De wandeling gaan door de bossen en langs de rivier met rotsige paadjes en de nodige hoogte meters. Het suppen doen we in een prachtige vallei waar het water diep blijft door de barrage en we in alle rust kunnen genieten van de natuur.

Dit weekend slapen we op een camping waar je gebruik kan maken van onze tentjes. we hebben voor iedereen een tentje waar die alleen in kan slapen, maar indien gewenst is het natuurlijk ook mogelijk om de tent te delen met een partner of vriend/vriendin. Al het eten wordt voor je verzorgd, dus een geheel verzorgd weekend!

Vrijdag

Aankomst tussen 18.00 – 19.00 uur waar we voor iedereen een lekkere, goed gevulde, soep hebben klaarstaan. Na dat iedereen gesetteld is zullen we met zijn alle een avond wandelingetje maken.

Zaterdag

Maken we een mooie dagwandeling van +/- 5 uur waar we geregeld wat afdalingstjes en klimmetjes tegen komen. 

Zondag 

Maken we een wandeling van +/- 2 uur met onderander uitzicht op de vallei. Waarna we zullen gaan lunchen om vervolgens met de SUP het water op gaan om een prachtige ronde te peddelen.

Er is een mogelijkheid om met een duo-sup te varen, hier kun je met 2 baasjes en de 1 of 2 honden op. Dit is vooral fijn voor de honden die 2 baasjes mee hebben waarbij de hond/en op 2 aparte boards zitten ze vaak erg onrustig worden en graag naar het andere baasje willen om de roedel bij elkaar te houden. op de duo-sup blijft de roedel bij elkaar en is er veel meer rust. wil je een duo-sup gebruiken geef dit aan op het aanmeldformulier bij opmerkingen.

  • Maximaal 1 hond per persoon van 1 jaar of ouder
  • Geschikt voor baas en hond met een goede gezondheid en een basis conditie 
  • Geen SUP ervaring nodig
  • Minimum van 6 deelnemers, maximum van 14 deelnemers
vakantie met hond in de Ardennen

Ardennen wandel/SUP weekend

Last minute prijs €275,- p.p. (van plaats €325,- p.p.)

Datum: 9, 10 en 11 juni 2023

Wandel en sup activiteiten
Ontbijt, lunch en diner
Overnachtingen op camping
Slaaptent
Professionele begeleiding
Slaapmatje en slaapzak
×

Hi!

Klik hier onder op mijn naam om direct in contact met ons te komen via WhatsApp. Ik ben dagelijks bezig met groepen en activiteiten, dus het kan soms even duren voordat ik reageer.

× Kan ik je helpen?