Skip to content

Kanotrekking Zweden

995,-/p.p.

Datum 28 juni t/m 5 juli 2025

Kano en wandel activiteiten
Overnachtingen op groepsterrein en wild
Tent en kook materiaal
Maaltijden
Professionele begeleiding
Kennismakings/informatie wandeling
Boek voor 24 t/m 31 juli
Go

Kanotrekking Zweden

​Varen over meren met vele kleine rotsen en eilandjes in het natuurreservaat waar talrijke bevers, elanden en vogels aanwezig zijn. Samen met jouw hond genieten van het prachtige landschap en de rust van de natuur!

In deze weken zullen we in regio Värmland in het natuurreservaat Glaskogen zijn waar 2 wandel dagen en 4 kano dagen op het programma staan.

Deze week staat in het teken van “back to basic”.
Slapen in het wild, koken op vuur en wassen en baden in het meer! Weinig luxe maar daar krijg je de prachtige natuur en de rust voor terug.

Voor wie is deze week geschikt?  

Deze week is voor de sportieve personen met een goede conditie! Door dat we ook transporten met vol beladen kano’s hebben zal ook de fysieke conditie op orde moeten zijn. Houd er rekening mee dat er af en toe een gewicht van 15 tot 20 kilo getild zal worden doordat we kano’s uit het water naar de weg moeten tillen en ander som. Daarnaast is kano ervaring een pre voor zowel baas als hond. Zelf dien je de stuurtechniek te beheersen, en jouw hond moet het niet erg vinden, en zonder stress, voor langere tijd in een kano te moeten zitten/liggen en zal ook een goede fysieke en mentale conditie moeten hebben.

Heb jij en/of je hond nog onvoldoende ervaring, is het mogelijk om eerst een van onze dogpaddling dagen of weekenden in Nederland of Belgie mee te doen. Tijdens deze dagen is het ook mogelijk dat wij een inschatten maken of jij en jouw hond de week aan kunnen.

Wij adviseren om per 2 personen aan te melden. Dit ivm het delen van de kano en trekkers tent. Personen zonder hond zijn natuurlijk ook welkom om mee te gaan.

Mocht je alleen zijn en geen persoon hebben uit uit je omgeving die mee zou willen, dan zal je een kano delen met een andere persoon en zijn/haar hond. Je krijgt dan wel een privé trekkerstentje, deze hoeft niet gedeeld te worden!

Honden moeten minimaal 1 jaar of ouder zijn en er kunnen maximaal 1 middel tot kleine hond per persoon mee. Grote hond of 2 kleine honden in overleg!

Wil jij meer informatie klik hier onder op de oranje button!

Kanotrekking Zweden

995,-/p.p.

Datum 28 juni t/m 5 juli 2025

Kano en wandel activiteiten
Overnachtingen op groepsterrein en wild
Tent en kook materiaal
Maaltijden
Professionele begeleiding
Kennismakings/informatie wandeling
Boek voor 24 t/m 31 juli 2021
Go
vakantie met hond in zweden
×

Hi!

Klik hier onder op mijn naam om direct in contact met ons te komen via WhatsApp. Ik ben dagelijks bezig met groepen en activiteiten, dus het kan soms even duren voordat ik reageer.

× Kan ik je helpen?