Skip to content

Kano Trekking Zweden

​Varen over meren met vele kleine rotsen en eilandjes in het natuurreservaat waar talrijke bevers, elanden en vogels aanwezig zijn. Samen met jouw hond genieten van het prachtige landschap en de rust van de natuur!
  • Week 1: 25 Juli t/m 1 Augustus 2020 Zweden extreme kano trekking
  • Week 2: 1 Augustus t/m 8 Augustus 2020 Zweden basic kano trekking

In deze weken zullen we in regio Värmland in het natuurreservaat Glaskogen zijn waar 2 wandel dagen en 4 kano dagen op het programma staan.

Deze week staat in het teken van “back to basic”.
Slapen in het wild, koken op vuur en wassen en baden in het meer! Weinig luxe maar daar krijg je de prachtige natuur en de rust voor terug.

Kano trekking Zweden

795/p. persoon
Week 1: 25 juli t/m 1 augustus 2020
Week 2: 1 augustus t/m 8 augustus 2020

Wij bieden 2 soorten weken aan.
Voor beide weken moet zowel jij zelf als jouw hond ervaring hebben met kanovaren! Zelf dien je de stuurtechniek te beheersen, en jouw hond moet het niet erg vinden, en zonder stress, voor langere tijd in een kano te moeten zitten/liggen.
Heb jij en/of je hond nog onvoldoende ervaring, is het mogelijk om eerst een van onze dogpaddling dagen of weekenden in Nederland of Belgie mee te doen. Zo kunnen wij ook inschatten of jij en jouw hond de week aan kunnen.

Week 1:

Extreme trekking
Deze week is voor de sportieve personen met een goede conditie! Door dat we ook transporten met vol beladen kano’s hebben zal ook de fysieke conditie op orde moeten zijn. Houd er rekening mee dat er af en toe een gewicht van 15 tot 20 kilo getild zal worden doordat we kano’s uit het water naar de weg moeten tillen en ander som. Daarnaast is kano ervaring een pre voor zowel baas als hond. De hond moet het niet erg vinden om langere tijd in de kano te zitten en zal ook een goede fysieke en mentale conditie moeten hebben.

Week 2:

Basic trekking
Deze week is ook voor de sportieve personen maar volstaat met een basis conditie, doordat we de meeste transporten er uit hebben gehaald hoeft er weinig zwaar getild te worden. Daarnaast is kano ervaring wel een pre voor zowel baas als hond. De hond moet het niet erg vinden om langere tijd in de kano te zitten en zal over een basis conditie moeten beschikken.

 

Waarom Dogwalktrail

Van wandelingen tot paddling, van dagactiviteit tot reizen. Voor Ieder wat wils, van actief tot heel actief, waar de hond altijd centraal staat.

Ervaren gidsen

Lekker de natuur in samen met een ervaren gids vol met passie om zowel hond als baas een geweldige beleving te geven tijdens de verschillende activiteiten.

beleef ook #DOGWALKTRAILBENELUX

×

Hi!

Klik hier onder op mijn naam om direct in contact met ons te komen via WhatsApp. Ik ben dagelijks bezig met groepen en activiteiten, dus het kan soms even duren voordat ik reageer.

× Kan ik je helpen?