Skip to content

Kano Trekking Zweden

​Varen over meren met vele kleine rotsen en eilandjes in het natuurreservaat waar talrijke bevers, elanden en vogels aanwezig zijn. Samen met jouw hond genieten van het prachtige landschap en de rust van de natuur!

In deze weken zullen we in regio Värmland in het natuurreservaat Glaskogen zijn waar 2 wandel dagen en 4 kano dagen op het programma staan.

Deze week staat in het teken van “back to basic”.
Slapen in het wild, koken op vuur en wassen en baden in het meer! Weinig luxe maar daar krijg je de prachtige natuur en de rust voor terug.

Voor wie is deze week geschikt?  

Deze week is voor de sportieve personen met een goede conditie! Door dat we ook transporten met vol beladen kano’s hebben zal ook de fysieke conditie op orde moeten zijn. Houd er rekening mee dat er af en toe een gewicht van 15 tot 20 kilo getild zal worden doordat we kano’s uit het water naar de weg moeten tillen en ander som. Daarnaast is kano ervaring een pre voor zowel baas als hond. Zelf dien je de stuurtechniek te beheersen, en jouw hond moet het niet erg vinden, en zonder stress, voor langere tijd in een kano te moeten zitten/liggen en zal ook een goede fysieke en mentale conditie moeten hebben.

Heb jij en/of je hond nog onvoldoende ervaring, is het mogelijk om eerst een van onze dogpaddling dagen of weekenden in Nederland of Belgie mee te doen. Tijdens deze dagen is het ook mogelijk dat wij een inschatten maken of jij en jouw hond de week aan kunnen.

Wil jij meer informatie klik hier onder op de oranje button!

Kano trekking Zweden

795/p.p.

25 juli t/m 1 augustus 2020

Kano en wandel activiteiten
Overnachtingen op groepsterrein
Tent en kook materiaal
Maaltijden
Professionele begeleiding

Waarom Dogwalktrail

Van wandelingen tot paddling, van dagactiviteit tot reizen. Voor Ieder wat wils, van actief tot heel actief, waar de hond altijd centraal staat.

Ervaren gidsen

Lekker de natuur in samen met een ervaren gids vol met passie om zowel hond als baas een geweldige beleving te geven tijdens de verschillende activiteiten.

beleef ook #DOGWALKTRAILBENELUX

×

Hi!

Klik hier onder op mijn naam om direct in contact met ons te komen via WhatsApp. Ik ben dagelijks bezig met groepen en activiteiten, dus het kan soms even duren voordat ik reageer.

× Kan ik je helpen?