Skip to content

kanotrekking Weerribben

Kanotrekking Weerribben

239,-/p.p.

Datum: 25 en 26 mei 2024

2 dagen wandel/kano activiteiten
Kano materialen
Maaltijden
Overnachting camping
Trekkerstent
Reis-/annuleringsverzekering
Heen en terug reis
Voer voor de hond

Ontdek de betoverende Weerribben samen met jouw hond: waar moerasbossen, water, vogels en uitgestrekte rietvelden samenkomen in een schijnbaar ongerepte natuurpracht. Maar vergis je niet, want achter deze natuurpracht gaat het handwerk van de mens schuil. Elke vierkante meter grond hier is gevormd door menselijke handen, door eeuwenlang turfwinning die dit gebied transformeerde tot het weelderige moerasland dat het nu is. De Weerribben, een groen doolhof waar je eindeloos kunt ronddwalen, wacht op je ontdekking.

Ons 2 daagse avontuur in dit natuurlijke juweel biedt een uitgelezen kans om de Weerribben van dichtbij te ervaren. We zullen wandelen, kanoën en overnachten in deze prachtige omgeving.

Hoe ziet ons weekend eruit?

We beginnen de dag met een kopje koffie of thee, voordat we aan een ontspannen aangelijnde wandeling beginnen met onze trouwe metgezellen.

Na de wandeling wacht een heerlijke lunch op ons, en daarna is het tijd om onze kano’s te laden met alles wat we nodig hebben voor ons avontuur.

Aan het einde van de dag, na ongeveer drie uur peddelen, zullen we onze bestemming bereiken op de camping. Hier zetten we samen onze tentjes op en bereiden we een eenvoudige, maar smakelijke maaltijd om onze honger te stillen.

Op de tweede dag starten we met een korte, aangelijnde wandeling voordat we weer in onze kano’s stappen om onze reis voort te zetten door de kronkelende kreken van de Weerribben.

Gedurende deze twee dagen zul je de sensatie ervaren van ongeveer drie tot vier uur kanoën met al onze benodigdheden aan boord. Onderweg maken we stops om onze benen (en pootjes) te strekken en te genieten van de natuurlijke pracht om ons heen.

Dit weekend is ook een goede voorbereiding op onze kanotrekking Zweden reis!

Kanotrekking Weerribben

239,-/p.p.

Datum: 25 en 26 mei 2024

2 dagen wandel/kano activiteiten
Kano materialen
Maaltijden
Overnachting camping
Trekkerstent
Reis-/annuleringsverzekering
Heen en terugreis
Voer voor de hond
  • 1 hond (1 jaar of ouder) per deelnemer, meer in overleg
  • Kano ervaring gewenst, maar niet verplicht
  • voor iedereen is er een privé trekkerstentje, wil je tent graag delen met een andere persoon is dat zeker mogelijk. ook het mee brengen van eigen trekkerstent hoort bij de mogelijkheden.
  • Personen zonder hond zijn ook welkom om deel te nemen
  • Minimum van 5 deelnemers, maximum van 12 deelnemers
×

Hi!

Klik hier onder op mijn naam om direct in contact met ons te komen via WhatsApp. Ik ben dagelijks bezig met groepen en activiteiten, dus het kan soms even duren voordat ik reageer.

× Kan ik je helpen?