Skip to content

Over ons

Het avontuur van DogWalkTrail

Het avontuur van DogWalkTrail begon met Bianca van Leeuwen in België en heeft zich ondertussen uitgebreid naar Nederland en Oostenrijk. Bianca van Leeuwen is momenteel al een aantal jaar woonachtig in Oostenrijk waar DogWalkTrail zo groot is geworden dat ze te weinig tijd had om zich ook nog te focussen op Nederland en België. Sanne Willemsen heeft hierdoor de activiteiten van DogWalkTrail Benelux vanaf 2020 onder haar hoeden genomen.

Voor meer informatie over DogWalkTrail Oostenrijk ga naar https://www.dogwalktrail.com

Sanne Willemsen heeft in 2006 het CIOS met de uitstroom buitensport afgerond en werkt al vanaf die tijd in de buitensport en begeleid veel verschillende activiteiten; onder andere teambuilding, klimmen, abseilen, kano varen, raften en mountainbiken.

In Belgie heeft zij DogWalkTrail leren kennen doordat zei het aanspreek punt van de kano verhuur was en zorgde dat de kano’s op de juiste plek kwamen. In 2013 is zij ook begonnen om activiteiten en weekenden van DogWalkTrail in Nederland en Belgie te begeleiden en later ook actieve weken in Oostenrijk, Noorwegen en Zweden.

Sanne heeft haar kennis over honden in de jaren dat ze bezig is bij DogWalkTrail uitgebreid door verschillende lezingen, workshop en cursussen te volgen en natuurlijk door haar eigen hond Kaya.

Ook heeft zei in Oostenrijk deel genomen aan de bergwandelgids cursus en wordt de EHBO voor mens maar ook voor de hond regelmatig opgefrist.

Samen met haar hond Kaya is ze veel op pad al wandelend, op de mountainbike, kano of sup om nieuwe locatie te ontdekken voor de activiteiten.

Het verdere team zal bestaan uit gidsen met kennis van honden gedrag of kennis van de outdoor of natuurlijk beide! Alle gidsen hebben een passie om zowel hond als baas een geweldige beleving te geven tijdens de verschillende activiteiten die we aanbieden.

Vrienden van DogWalkTrail Benelux

vakantie met de hond
DogWalkTrail Oostenrijk

Onze collega's in Oostenrijk bieden actieve hondenvakanties aan in winter en zomer. Heerlijk wandelen in de bergen of even afkoelen op het water met de kano of sup in de zomer, in de winter mooie wandelingen met de sneeuwschoenen. Geniet van het witte berglandschap!

vakantie met de hond
DogMountainInn

Hondvriendelijke accommodatie in Oostenrijk. De DogMountainInn is een accommodatie van DogWalkTrail Oostenrijk die gelegen is in het Salzburgerland in de regio Pinzgau nabij het Oostenrijks grootste Nationaal Park Hohe Tauern (met oa de Grossglockner).

Marleen Verheul Fotografie

Wil jij mooie foto's van je geliefde viervoeter(s) laten maken? Dan ben je bij Marleen Verheul Fotografie aan het juiste adres! Marleen neemt alle tijd om van jouw hond(en) prachtige portretten en spectaculaire actiefoto's te maken.

Bike Guide

Bike Guide is het adres voor mountainbiken in Nederland. Zij verhuren mountainbikes, begeleiden tochten en geven clinics. Ook voor de beste trips in heel Europa ben je bij Bike Guide aan het goede adres!

hiken met je hond
Hiken met je hond

Hiken met je hond is hét platform voor inspiratie en ideeën voor wandelen met je hond, hondvriendelijke vakanties in binnen- en buitenland en sportieve outdoor activiteiten met je hond.

In contact komen met DogWalkTrail Benelux?

Stuur ons een bericht via onderstaand contactformulier of stuur een mail naar woef@dogwalktrail.nl. Je kunt ons ook direct een whatsapp sturen via de button rechts onder in het scherm!

×

Hi!

Klik hier onder op mijn naam om direct in contact met ons te komen via WhatsApp. Ik ben dagelijks bezig met groepen en activiteiten, dus het kan soms even duren voordat ik reageer.

× Kan ik je helpen?