Skip to content

Pieterpad

Deze lange afstand wandeling van 492 km loopt van Pieterburen naar de st. Pietersberg en is onder verdeeld in 26 dagetappe’s van 14 tot 25 km.

Het Pieterpad is bedacht en ontstaan in de periode tussen 1975 en 1981 door twee dames op leeftijd. Dit uit het verlangen om ook in Nederland een wandelroute tot stand te brengen, die vergelijkbaar zou zijn met de lange doorgaande wandelroutes, zoals elders in Europa al veel langer bestaan.

Wij bieden ieder jaar 4 etappe’s aan waar jij samen met jouw hond aan kan deelnemen. Wij lopen de route van zuid naar noord! Tijdens de etappe kun je genieten van allerlei prachtige landschappen en bijzondere bezienswaardigheden. Omdat dit een lange afstand wandelroute is zal je altijd van A naar B lopen, en zullen wij zorgen met een pendel dat iedereen weer terug bij de auto komt.

Hoe ziet de dag er uit:

Bij aankomst staat er koffie/thee en wat lekkers voor u klaar om vervolgens de wandeling te starten. De wandeling zal door verschillende landschappen gaan, stad, dorpjes, bossen, open velden, langs rivieren of andere watertjes ect. Onderweg zullen we een mooi plekje zoeken waar we kunnen lunchen met ons lunchpakket, die wij voor u verzorgen. Aan het einde van de wandeling, als de mogelijkheid er is kunnen jullie nog wat drinken op een terras en zullen we daarna met een pendel weer terug naar de auto gebracht worden.

  • Maximaal 2 honden per persoon, meer in overleg!

Datum’s : zal later dit jaar bepaald worden!

Pieterpad

/p.p. per etappe

Datum's: zal later dit jaar worden bepaald!

Tijd: 9.00 tot +/- 16.00 uur
Soort wandeling: Aanlijn
Ontvangst met koffie en thee
Lunchpakket
Pendel
×

Hi!

Klik hier onder op mijn naam om direct in contact met ons te komen via WhatsApp. Ik ben dagelijks bezig met groepen en activiteiten, dus het kan soms even duren voordat ik reageer.

× Kan ik je helpen?