Skip to content

Pieterpad

Deze lange afstand wandeling van 492 km loopt van Pieterburen naar de st. Pietersberg en is onder verdeeld in 26 dagetappe’s van 14 tot 25 km.

Het Pieterpad is bedacht en ontstaan in de periode tussen 1975 en 1981 door twee dames op leeftijd. Dit uit het verlangen om ook in Nederland een wandelroute tot stand te brengen, die vergelijkbaar zou zijn met de lange doorgaande wandelroutes, zoals elders in Europa al veel langer bestaan.

Wij bieden ieder jaar etappe’s aan waar jij samen met jouw hond aan kan deelnemen. Wij lopen de route van zuid naar noord! Tijdens de etappe kun je genieten van allerlei prachtige landschappen en bijzondere bezienswaardigheden. Omdat dit een lange afstand wandelroute is zal je altijd van A naar B lopen, en zullen wij zorgen met een pendel door middel van auto, bus en/of trein dat iedereen weer terug bij de auto komt.

Hoe ziet de dag er uit:

Bij aankomst staat er koffie/thee en wat lekkers voor u klaar om vervolgens de wandeling te starten. De wandeling zal door verschillende landschappen gaan, stad, dorpjes, bossen, open velden, langs rivieren of andere watertjes ect. Onderweg zullen we een mooi plekje zoeken waar we kunnen lunchen met ons lunchpakket, die wij voor u verzorgen. Afhankelijk van de etappe zorgen wij dat jullie of voor of na de etappe met een pendel op het juiste plek terecht komen.

  • Maximaal 1 honden per persoon, meer in overleg!

Datum’s : 

9 oktober 2021 – Groesbeek naar Millingen aan de Rijn +/- 20km

20 november 2021 – Millingen aan de Rijn naar Braamt +/- 24 km

Pieterpad

€45,-/p.p. per etappe

Datum's: 9 oktober en 20 november 2021

Tijd: 9.00 tot +/- 16.00 uur
Soort wandeling: Aanlijn
Ontvangst met koffie en thee
Lunchpakket
Pendel door middel van auto, bus en/of trein
×

Hi!

Klik hier onder op mijn naam om direct in contact met ons te komen via WhatsApp. Ik ben dagelijks bezig met groepen en activiteiten, dus het kan soms even duren voordat ik reageer.

× Kan ik je helpen?